INFANTIL 3 ANYS A

INFANTIL 3 ANYS A

19 de set. 2020

COM ORGANITZEM EL DIA?

 Aquest any l'organització temporal de la nostra classe, serà una mica diferent.

Volia introduir l'entrada relaxada i estic molt contenta del resultat. 

Us explico com organitzem la jornada:

Per motiu de les entrades escalonades entrem a les 9:20. Després de prendre la temperatura i posar-se gel a les mans, els xiquets/es estan, aproximadament fins a les 9:45 jugant en els diferents materials de l'aula.

Posteriorment recollim i fem una rotllana per a fer les rutinetes del matí: Passem llista, mirem el temps, el calendari, el panell del número i conversem una estoneta. Després, segons el dia, fem activitats de matemàtiques ABN, contem un conte o parlem del projecte de treball. Seguidament expliquem les activitats que farem després del pati en xicotet grup.

Més tard, anem al bany, ens rentem les mans i preparem l'aula per a l'esmorzar. Esmorzem, ens fiquem gel i sortim al pati.

Quan entrem tornem al bany, ens rentem les mans i tornem a fer rotllana per a fer activitats de relaxació.

Seguidament els xiquets tornen a jugar autònomament, mentre un petit grup fa l'activitat programada en mi. A poc a poc, tots els xiquets passen per la zona de treball per a realitzar l'activitat.

Quan s'aproxima l'hora d'eixida, recollim ens seiem al cercle i parlem una estoneta de com ha anat el dia. 

Ens acomiadem, ens tornem a posar gel i sortim.


Com podeu observar en l'organització inclou les 5 vegades recomanades de desinfecció de mans adaptades a l'horari. Ja estem quasi acostumats i els xiquets ho fan molt bé. 

BON INICI DE CURS!❤