INFANTIL 3 ANYS A

INFANTIL 3 ANYS A

2 d’oct. 2020

LES ESTACIONS


 Hem començat a treballar el projecte de "les estacions". No és un projecte en el sentit més estricte de la paraula perquè és prou dirigit, però ens serveix per a què els xiquets es vagen acostumant a la dinàmica de treball.

A la nostra classe hi ha una bustia per a rebre cartes. El passat 22 de setembre vam rebre una carta amb unes targetes dins.

 


En una hi havia una foto d'un mòbil amb un dibuix molt estrany al darrere i una altra amb la foto d'una part de la classe.

Mònica ens va dir que el dibuixet estrany era un codi QR que servia per a portar-nos a una direcció web. Funciona fent-li una foto a eixe dibuix

Vam fer una foto i vam conèixer a l'esquirol Pol. (Podeu llegir el codi i coneixereu a Pol)



L'esquirol Pol ens va dir que ens fixarem en la foto que teníem de la classe perque tindríem una sorpresa. En la foto es veia la biblioteca d'aula així que vam buscar allí i vam trobar una peça d'un puzle.


I així ens vam quedar esperant a rebre més notícies.

El dilluns 28 de setembre, vam tornar a tindre correu. Hi havien 3 targetes amb una endevinalla:

Tres xiquets es van endur a casa les targetes per a resoldre l'endevinalla i tots vam pintar el dibuix d'eixa endevinalla.
Al dia següent ens van dir la resposta a l'endevinalla:
Havia arribat la TARDOR

Per a fer desenvolupar aquest projecte hem de completar les peces del puzle. De cada estació anirem treballant diferents aspectes i els anirem plasmant a la seüent pàgina wix:

Ja us contarem més cosetes



*Aquest projecte està basat en "El món de les estacions" de la classe de Miren